Terugbetalingsbeleid

Geeft u terug.
Onze polis duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds u uw aankoop heeft ontvangen, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.


Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.
Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Restituties (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via nl-support@ku-europe.zendesk.com.

Ruilen (indien van toepassing)
Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het artikel moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op nl-support@ku-europe.zendesk.com en stuur het artikel naar ons toe: KU Europe GmbH, Neckarstr. 4, 45478 Muelheim an der Ruhr, Deutschland.


Verzending
Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen: KU Europe GmbH, Neckarstr. 4, 45478 Muelheim an der Ruhr, Deutschland

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor het terugsturen van het product afgetrokken van uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Als u een artikel met een waarde van meer dan $75 verzendt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.