Hyaluronzuurserum

Hyaluronzuurserum - voor een stevigere en zichtbaar jongere huid

Iedereen heeft het er sinds kort over: hyaluronzuur. Het wordt beschouwd als het wondermiddel tegen rimpels en huidveroudering en wordt op veel manieren gebruikt in de cosmetica-industrie. Vooral in anti-aging producten mag hyaluronzuur niet ontbreken en zorgt voor verbluffende resultaten. Maar wat is hyaluronzuur en waarom is het zo hip? Simpel gezegd, hyaluronzuur is een natuurlijke meervoudige suiker. Het is een endogene stof die zit in de botten, gewrichtsvloeistof, de tussenwervelschijven en vooral in de huid in het bindweefsel zit. Hyaluronzuur zorgt voor natuurlijke elasticiteit en verstrakt het bindweefsel. Bovendien heeft hyaluronzuur het ingenieuze vermogen om op lange termijn water te binden. De lichaamseigen stof kan tot wel zes liter water per gram opslaan. Hyaluronzuur is daarom ideaal om rimpels op te vullen en de huid te versterken. Hoewel de meervoudige suiker al in het lichaam aanwezig is, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur op oudere leeftijd geleidelijk af. Al vanaf een leeftijd van 25 jaar daalt het aandeel hyaluronzuur aanzienlijk en wordt het merkbaar door het ontstaan van rimpels en verlies van elasticiteit van de huid. Dit is het moment om actie te ondernemen. Met een hyaluronzuurserum trakteer u uw huid op een bijzondere kuur en voorkomt u de vorming van rimpels en deuken. Een hyaluronzuurserum bestrijdt de zichtbare tekens van veroudering na slechts enkele toepassingen. Slechts een paar druppels serum zorgen ervoor dat uw huid er gladder uitziet en er in totaal jonger en frisser uitziet. Verschillende onderzoeken bewijzen de effectiviteit van hyaluronzuurserums. De allrounder is niet voor niets zo populair in de beautybranche.


Wat doet een hyaluronzuurserum?

Van hyaluronzuur is bekend dat het het bindweefsel van de huid strakker maakt. Een zekere hoeveelheid van de lichaamseigen stof is al aanwezig in ons bindweefsel, maar wordt met toenemende leeftijd steeds minder. Hyaluronzuur is daarom een ​​belangrijk ingrediënt in crèmes en lotions. Bovendien slaat hyaluronzuur grote hoeveelheden water op en wordt daarom beschouwd als een fantastische vochtinbrenger. Als u een hyaluronzuurserum gebruikt, kunt u ervan uitgaan dat de huid merkbaar steviger wordt en meer elasticiteit en spankracht vertoond. Daarom kan het populaire ingrediënt niet alleen worden gevonden in serums en crèmes, maar wordt het ook gebruikt in de esthetische chirurgie. Omdat hyaluronzuur een endogene stof is, wordt het bijzonder gemakkelijk opgenomen. Het beste is: van hyaluron profiteert echt elk huidtype. Dit betekent dat een hyaluronzuurserum kan worden gebruikt door jonge en oude personen en door mensen met een gecombineerde huid evenals door mensen met droge of gevoelige huid. Een goed hyaluronzuurserum hydrateert de huid en houdt haar daardoor soepel en al in al goed verzorgd. Dankzij de enorme waterbinding ziet de huid er gelijkmatiger en steviger uit. Zelfs huidverontreinigingen kunnen worden verholpen met hyaluronzuur. Volgens onderzoek zorgt de werkzame stof voor een natuurlijk evenwicht en kan het zelfs huidproblemen zoals acne en een vette huid in evenwicht brengen. Omdat vocht het belangrijkste is voor de huid, mogen hyaluronzuurserums in geen enkele badkamerkast ontbreken. Kies voor een hoogwaardig hyaluronzuurserum en geef je huid wat ze verdient.

Hoe gebruik ik een hyaluronzuurserum?

Een hyaluronzuurserum moet dagelijks worden gebruikt. Voor een optimaal effect raden we zelfs aan om het twee keer per dag te gebruiken. Het serum moet altijd worden aangebracht op schone huid zonder make-up. Het is daarom raadzaam om het gezicht voor elk gebruik grondig te reinigen en eventuele crème- en make-upresten te verwijderen. Het serum kunt u het beste elke ochtend en avond aanbrengen. 's Morgens moet u een milde reiniger nemen en uw huid ontdoen van haar natuurlijke vetlaag. Vervolgens kunt u een paar druppels serum op uw gezicht en decolleté aanbrengen. Een kleine hoeveelheid is voldoende om een ​​maximaal effect te bereiken. Als u wilt dat het effect zo snel mogelijk zichtbaar wordt, herhaalt u de aanwending 's avonds. Bij het aanbrengen moet u het hyaluronzuurserum voorzichtig met uw vingertoppen in de huid inmasseren. In plaats van te wrijven, is het aan te bevelen op lichtjes te kloppen. Hierdoor komt het serum beter in de bovenste huidlaag terecht en kan het zich beter verspreiden. Voor een volledig effect moet het serum enkele uren op de huid verblijven. Reinig daarom uw gezicht niet en bezoek geen zwembad of sauna. De vroegtijdige verwijdering kan het effect van het hyaluronzuurserum aanzienlijk verminderen. Anders dan verwacht zijn hyaluronzuurserums niet alleen bedoeld voor oudere mensen, maar kunnen al op jonge leeftijd worden geïntegreerd in de dagelijkse verzorgingsroutine. De reden hiervoor: reeds vanaf een leeftijd van slechts 25 jaar kan het menselijk lichaam zonder hulp geen eigen hyaluronzuur meer aanmaken. Daarom is het gebruik van hyaluronzuur van jongs af aan aan te raden. Degene die reeds op jonge leeftijd voorzorgsmaatregelen voor zijn huid treft en uitgebreid verzorgt met hyaluronzuur, zal op oudere leeftijd een duidelijk verschil merken in zijn huidkwaliteit. De huid is een van de meest gevoelige organen en heeft daarom veel zorg nodig. Een hyaluronzuurserum verzorgt zelfs de meest gevoelige huid intensief en zorgt voor voldoende vocht. Dit zorgt voor een beter huidgevoel en meer spankracht. Na slechts een paar dagen gebruik zult u een duidelijk verschil in uw huidtextuur zien. Elke flesje bevat 50 milliliter hoog gedoseerd hyaluronzuurserum. Bij regelmatig gebruik is dit voldoende voor ongeveer 30 dagen gebruik.
 
Wat kenmerkt een goed hyaluronzuurserum?

Een goed hyaluronzuurserum wordt vooral gekenmerkt door een hoog gehalte aan hyaluronzuur. Het belangrijkste ingrediënt in elk serum moet hyaluronzuur zijn. Daarnaast zijn bijna alle serums voorzien van andere verzorgende werkzame stoffen die de effecten van hyaluronzuur optimaal kunnen ondersteunen. Maar wees voorzichtig, ook hier geldt het volgende: Te veel of niet passende ingrediënten kunnen het effect van het serum aanzienlijk verzwakken. De meeste hyaluronzuurserums bevatten stoffen die geschikt zijn voor elk huidtype en die bijzonder goed worden verdragen. Enkele speciale serums zijn bijvoorbeeld geschikt voor een droge huid of voor oudere mensen. Maar zelfs een jonge huid kan profiteren van de voordelen van hyaluronzuur en de veroudering van de huid vertragen. Naast de ingrediënten is ook het huidgevoel bij het aanbrengen cruciaal. Bij gebruik mag een perfect hyaluronzuurserum geen brandend gevoel veroorzaken, omdat dit een teken kan zijn dat het serum te agressief is. Ook een rode huid of droge plekken mogen niet voorkomen. 

 

Als kort na het aanbrengen een gespannen gevoel op de huid optreedt, is dit ook een indicatie dat het serum de huid te sterk uitdroogt. Idealiter kan een hyaluronzuurserum gemakkelijk worden verdeeld en plakt niet. Daarnaast zorgt een goed serum al na enkele seconden voor een zacht en aangenaam huidgevoel. Nog een belangrijk punt: een hyaluronzuurserum moet snel in de huid binnendringen en geen olieachtige film op de huid achterlaten. Zodra er resten op de huid achterblijven, kan dit een teken zijn dat het serum niet door de huid wordt opgenomen. Omdat een serum ook onder een dagcrème kan worden aangebracht, is het des te belangrijker dat het geen vetlaag en geen residu achterlaat. Afhankelijk van het product kan de serumconcentratie verschillen, maar serums worden over het algemeen op waterbasis gemaakt en zijn daarom ook geschikt voor een vette huid en gecombineerde huid. In tegenstelling tot een crème wordt een hyaluronzuurserum volledig door de huid opgenomen en is het verdraagzamer.
 
Welke ingrediënten zitten er in een hyaluronzuurserum?

Een hoogwaardig hyaluronzuurserum blinkt erdoor uit dat het grotendeels uit hyaluronzuur bestaat. Een goed product moet ook bestaan ​​uit hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur. Afhankelijk van de moleculaire structuur kan het product door het lichaam beter of slechter worden opgenomen. Bovendien bevatten de meeste serums andere ingrediënten die uw huid verzorgen. Voor de zekerheid raden we een hyaluronzuurserum aan dat geschikt is voor alle huidtypes.

Aloë vera

Panthenol

Vitaminen en plantenextracten:

En welke ingrediënten zitter er in het KU2 Cosmetics Hyaluronzuurserum?

Het serum van KU2 Cosmetics onderscheidt zich vooral door het enorm hoge gehalte aan hyaluronzuur: Het hyaluronzuurserum van KU2 Cosmetics is momenteel het hoogst gedoseerde hyaluronzuurserum op de gehele Europese markt. KU2 Cosmetics vertrouwt op hoogwaardig hyaluronzuur met een moleculaire structuur die bijzonder snel de huid binnendringt. Het maximaal gedoseerde hyaluronzuurserum bevat hyaluronzuur met laag, gemiddeld en hoog molecuulgewicht. Dankzij de uitstekende combinatie bereikt het serum in korte tijd duidelijk zichtbare resultaten. Bijzonder indrukwekkend: het effect is niet alleen een korte tijd lang zichtbaar, maar blijvend. De unieke combinatie van het KU2 Cosmetics hyaluronzuurserum zorgt er niet enkel voor dat uw huid er alleen tijdens het gebruik gladder en voller uitziet, maar werkt ook daarna nog door. Alle gebruikte werkzame stoffen bereiken onmiddellijk zichtbare resultaten. Dit komt omdat alle KU2 Cosmetics-producten alleen ingrediënten bevatten waarvan de effecten zijn bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Bovendien is het KU2 Cosmetics hyaluronzuurserum vrij van welke schadelijke stof dan ook en hormonen. Het bevat geen parabenen, sulfaten, microplastic of dergelijke. Naast hyaluronzuur is het KU2 Cosmetics hyaluronzuurserum verrijkt met waardevolle aminozuren, die de huid nog aanvullend van vocht voorzien. Het aandeel salicylzuur zorgt voor een merkbaar schonere huid. Het zuur staat erom bekend dat het de poriën laat krimpen en zelfs een problematische huid weer in balans brengt. Alle stoffen verzorgen in samenspel het gezicht en decolleté duurzaam. KU2 Cosmetics analyseert regelmatig nieuw gepubliceerde onderzoeken en past het volledige assortiment hierop aan. Alle KU2 Cosmetics-producten worden in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste en modernste wetenschappelijke normen.


Wat maakt het hyaluronzuurserum van KU2 Cosmetics zo bijzonder?

Het hyaluronzuurserum van KU2 Cosmetics is momenteel het hoogst gedoseerde hyaluronzuurserum op de gehele Europese markt. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten behaalt het de best mogelijke resultaten binnen een korte periode die langdurig blijven. De wetenschappelijk geselecteerde ingrediënten zorgen er niet alleen voor dat je huid er tijdens de gebruiksperiode steviger en voller uitziet, maar ook lang daarna. Het product is namelijk zo ontwikkeld dat het behaalde effect en de gebruikte werkzame stoffen permanent door het lichaam worden opgenomen en opgeslagen. De exclusieve ingrediënten zorgen er soms zelfs voor dat het lichaam zelf meer hyaluronzuur aanmaakt. Ons serum kan 1250 keer zijn eigen gewicht aan water binden. Het indrukwekkende langetermijneffect verzacht fijne rimpels en laat uw huid er jonger en stralender uitzien. Een bijkomend voordeel van het KU2 Cosmetics hyaluronzuurserum is het feit dat er geen onnodige ingrediënten inzitten. Bij hyaluronzuurserums is de basisregel namelijk: minder is meer. Te veel ingrediënten kunnen het effect van het serum vertragen of verzwakken. In het ergste geval kunnen werkzame stoffen die niet goed passen bij het hyaluronzuur zelfs uw gezondheid in gevaar brengen. Voor alle KU2 Cosmetics-producten kiezen we alleen ingrediënten waarvan het effect berust op cosmetisch-wetenschappelijke kennis. Niet alleen om deze reden worden veel van onze producten vaak verkozen tot testwinnaars. Terwijl tal van andere hyaluronumserums nutteloze ingrediënten bevatten, die voornamelijk zijn gekozen vanwege hun lage prijs, vertrouwen we op waardevolle werkzame stoffen die zichtbare resultaten behalen. Alle ingrediënten van het hyaluronzuurserum van KU2 Cosmetics worden in Duitsland geproduceerd en zijn herhaaldelijk getest op huidverdraagzaamheid. Waarom zou ik voor het hyaluronzuurserum van KU2 Cosmetics kiezen? Terwijl andere producten worden verdund met goedkope ingrediënten, blinkt het hyaluronzuurserum van KU2 Cosmetics uit door de hoogste dosis hyaluron op de gehele Europese markt. Omdat ons hyaluronzuurserum hyaluronzuur met laag, gemiddeld en hoog molecuulgewicht bevat, wordt het door het lichaam bijzonder snel opgenomen en verwerkt. Lichte rimpels worden al na een paar keer aanbrengen aanzienlijk verminderd en de bovenste huidlaag ziet er gladder en jonger uit. Nog een voordeel van het serum van KU2 Cosmetics: het zorgt voor een langdurig effect. Terwijl andere hyaluronserums alleen werken zolang ze worden gebruikt, slaagt ons product erin dat de opgeroepen effecten en de gebruikte werkzame stoffen permanent worden opgenomen, opgeslagen en gedeeltelijk door het lichaam zelf worden geproduceerd. De ontwikkeling van de complexe formule heeft meer dan drie jaar in beslag genomen en berust op veel ervaring uit het meest recente onderzoek. 

De ontwikkeling en productie van het KU2 Cosmetics hyaluronzuurserum is uitgevoerd in samenwerking met hoog aangeschreven laboratoria in de cosmetische wetenschap. Omdat we regelmatig testen om erachter te komen of mensen allergisch reageren op ons product, kunnen we aantonen dat het hyaluronzuurserum van KU2 Cosmetics extreem huidvriendelijk is. Dit komt niet alleen doordat we alleen natuurlijke ingrediënten gebruiken en volledig zonder siliconen, parabenen en microplastic werken. Om te bewijzen hoe overtuigd wij zijn van onze producten, bieden wij u 30 dagen geld-terug-garantie op ons gehele assortiment. Dat betekent: U kunt zelfs geopende en gebruikte producten retourneren als u niet tevreden bent met het effect. Alle bestelde producten worden comfortabel en gratis binnen één tot twee werkdagen bij u thuisbezorgd.

Uw voordelen bij het hyaluronzuurserum van KU2 Cosmetics:
• Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen
• Snel effect, aangezien het serum hyaluronzuur met laag, gemiddeld en hoog molecuulgewicht bevat
• Hoogste dosering hyaluron op de gehele Europese markt
• Is in staat om 1250 keer zijn eigen gewicht aan water binden
• De ontwikkeling is uitgevoerd in samenwerking met hoog aangeschreven laboratoria in de cosmetische wetenschap en heeft drie jaar in beslag genomen
• Vereffend rimpels zichtbaar na slechts een paar keer aanbrengen
• Biedt een langdurig effect dankzij het hydro 4-voudige effectcomplex, ontwikkeld door KU2 Cosmetics, dat de werkingsfase en de lichaamseigen hyaluronzuurproductie exponentieel verlengt
• Trekt snel in en laat geen laagje op de huid achter
• Bevat waardevolle ingrediënten zoals aminozuren en salicylzuur
• Relatief lage prijs
• Geheel zonder siliconen, parabenen en microplastics
• Gemaakt in Duitsland
• Wanneer u een KU2 Cosmetics-product koopt, ontvangt u automatisch een tevredenheidsgarantie van 30 dagen
• Volledig gratis verzending en korte levertijden van 1-2 werkdagen