WENKBRAUW SERUM

Wenkbrauwserum - voor volle en expressieve wenkbrauwen

Volle, expressieve wenkbrauwen zijn momenteel een ware rage. Ze moeten borstelige en natuurlijk zijn, goed gegroeid en slechts minimaal gevormd. Helaas is de realiteit vaak heel anders. Jarenlang plukken van of make-up over de wenkbrauw heen zorgen ervoor dat de haargroei steeds meer afneemt. Dat is de reden waarom veel vrouwen hun toevlucht nemen tot microblading en laten fijne haartjes gewoon tatoeëren of moeten elke dag een wenkbrauwpotlood gebruiken. Anders dan nog een paar jaar geleden staan ​​wenkbrauwen opnieuw centraal in de schoonheidsindustrie. Vanaf nu zijn de wenkbrauwen weer borstelig en volumineus. Wie geen zin heeft in opgeschilderde wenkbrauwen met een onnatuurlijke look, kan z’n wenkbrauwen beter iets goeds doen. Een wenkbrauwserum van hoge kwaliteit zorgt voor een verhoogde groei van het wenkbrauwhaar en is de gezondheidsboost voor uw wenkbrauwen. Met een geschikt wenkbrauwserum zorgt u binnen een paar weken voor vollere, 100% natuurlijke wenkbrauwen, die uw gezicht meer uitstralingskracht geven. Omdat wenkbrauwen het "raam" van het gezicht zijn, bepalen ze uw complete look. Met prachtig gebogen, volumineuze wenkbrauwen kunt u uw ogen geslaagd benadrukken en uw individuele gezichtsvorm benadrukken. Wenkbrauwserums worden slechts één keer per dag aangebracht en zorgen voor een snel en duidelijk zichtbaar effect dat gegarandeerd niet onopgemerkt blijft.

Hoe werkt een wenkbrauwserum?
Een wenkbrauwserum verzorgt beschadigde wenkbrauwen met herstellende en groeibevorderende ingrediënten. De speciaal ontworpen formule stimuleert inactieve haarwortels en zorgt zo voor de groei van nieuw haar. Veel follikels beginnen helemaal opnieuw te ontwikkelen en al snel groeien er gezonde, fijne haren waar lange tijd geen wenkbrauwen zijn geweest. Daarnaast wordt de groei van bestaande haren versterkt en verlengd. Zeker als je te sterk geplukte wenkbrauwen hebt, kun je met een serum een ​​fantastisch resultaat behalen. Reeds na enkele weken treedt een duidelijk herkenbaar effect op. Hierdoor lijken de wenkbrauwen volumineuzer en levendiger. De ingrediënten zorgen voor een verlengde groeifase, waardoor meerdere haren tegelijk verschijnen en ook langer groeien. Als u het positieve effect permanent wilt behouden, moet u regelmatig een wenkbrauwserum gebruiken. Zodra het eindresultaat na een paar weken is bereikt, kunt u uw wenkbrauwen in de gewenste vorm plukken en het serum minder vaak gaan gebruiken. Terwijl dagelijks gebruik in de beginfase wordt aanbevolen, kan het wenkbrauwserum later om de twee of drie dagen worden gebruikt. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat zelfs vrouwen die alleen nog maar een paar enkele haartjes aan hun wenkbrauwen hadden, volle en expressieve wenkbrauwen konden krijgen met een wenkbrauwserum. De leeftijd van de gebruikster speelt daarbij geen rol. Bij een permanent gebruik van een wenkbrauwserum, kan zelfs profiteren van een langdurig effect tot wel een jaar.


Hoe breng ik een wenkbrauwserum aan?
De eerste weken van het gebruik moet een wenkbrauwserum dagelijks worden aangebracht. Het is voldoende om een ​​beetje vloeistof rechtstreeks op de wenkbrauwen aan te brengen. Dankzij de kleine borstel kunnen wenkbrauwserums gericht worden aangebracht en daarom slechts gedeeltelijk worden aangebracht indien nodig.
Dus als je over het algemeen tevreden bent met je wenkbrauwen maar op bepaalde gebieden meer groei wilt garanderen, dan kan dat zonder problemen.
Breng het serum alleen aan het uiteinde van de wenkbrauw aan en kijk uit naar een gerichte verlenging van de wenkbrauw. Als u nog maar enkele haartjes hebt, kunt u het serum op grote schaal gebruiken. Net als bij een wenkbrauwpotlood kan het serum uiterst nauwkeurig en gericht worden aangebracht. Een paar druppels zijn al voldoende om een ​​duidelijk zichtbaar resultaat te behalen. De eerste duidelijk herkenbare resultaten verschijnen meestal na vier tot acht weken. Gedurende deze tijd moet het wenkbrauwserum dagelijks worden gebruikt. Na deze periode is aanbrengen om de twee of drie dagen voldoende. We raden over het algemeen aan om maximaal één keer per dag een wenkbrauwserum te gebruiken. Aangezien het serum het beste werkt op net gereinigde huid zonder make-up, moet u voor elk gebruik uw make-up grondig verwijderen. Het is het beste om de wenkbrauw en de huid eromheen schoon te maken. Het serum kan het beste 's nachts worden aangebracht en het te laten inwerken. Als u wilt, kunt u uw wenkbrauwserum ook altijd 's ochtends aanbrengen. Voor een intensief effect moet het serum minimaal zes uur op de huid blijven. Daarom moet u ervan afzien om uw gezicht of wenkbrauwen dan nog eens te reinigen. Ook spattend water tijdens het zwemmen of een bezoek aan de sauna en de sportschool kan het effect minimaliseren en moet daarom worden vermeden. Een kleine hoeveelheid is voldoende om een ​​maximaal effect te bereiken.
Naast de groeibevorderende ingrediënten bestaat een wenkbrauwserum ook uit waardevolle ingrediënten die een verzorgende werking hebben op de huid en het haar. Zelfs enorm gespannen wenkbrauwen kunnen eindelijk bijkomen en worden verpleegd totdat ze weer helemaal gezond zijn. Zelfs al wordt het vaak vergeten, ook wenkbrauwen hebben intensieve zorg nodig om gezond te blijven en gelijkmatig te groeien. Integreer een wenkbrauwserum in uw dagelijkse verzorgingsroutine en uw wenkbrauwen zullen u dankbaar zijn. Al na vier tot acht weken zult u een significante verandering merken. Dankzij een wenkbrauwserum zijn wenkbrauwpotlood, poeder en mascara helemaal overbodig. Bespaar tijd en geld op het dagelijkse gebruik van make-up en zet in op een serum dat helpt om natuurlijke droomwenkbrauwen te creëren.

Welke ingrediënten heeft een wenkbrauwserum?
Afhankelijk van de fabrikant zitten er in elk wenkbrauwserum verschillende ingrediënten. Daarom wijken de effectiviteit en de tijd tot een zichtbaar succes optreedt vaak af.

Groeibevorderende ingrediënten

Verzorgende ingrediënten

Biotine

Hyaluron

Panthenol


Welke ingrediënten zitten in het wenkbrauwserum van KU2 Cosmetics?
Ook de formule voor het wenkbrauwserum van KU2 Cosmetics is gebaseerd op zeer effectieve peptiden. Elk wenkbrauwserum is verrijkt met myristoyl pentapeptides-7 en palmitoyl hexapeptides-12. Beide werkzame stoffen zijn wetenschappelijk getest en hebben uitstekende resultaten behaald in termen van snelle en verhoogde wenkbrauwgroei. Naast de effectieve groeiversnellers worden aan elk wenkbrauwserum verzorgende ingrediënten toegevoegd. Deze zorgen voor een langdurig effect en beschermen de gevoelige huid rond de ogen. Naast waardevol Panax Ginseng-extract wordt het wenkbrauwserum van KU2 Cosmetics gemengd met hyaluronzuur. Het wondermiddel geeft uw ogen een extra boost van vocht en verzacht fijne rimpeltjes na slechts een paar keer te zijn gebruikt. De speciale formule van hyaluronzuur bindt permanent vocht en voorziet de huid van essentiële mineralen. Daarnaast is het KU2 Cosmetics wimperserum verbeterd met panthenol, wat uw wenkbrauwen in een nieuwe glans laat stralen. De provitamine zorgt voor optimaal verzorgde en soepele wenkbrauwen, die worden verzorgd met veel vitamines en mineralen. De provitamine kalmeert zelfs gevoelige huid en garandeert een aangenaam en huidvriendelijk gebruik. Zelfs huidgevoelige mensen en mensen met allergieën kunnen veilig het wenkbrauwserum van KU2 Cosmetics gebruiken. Regelmatige tests hebben de huidvriendelijkheid van het KU2 Cosmetics wenkbrauwserum bevestigd.


Waarom zou ik voor KU2 Cosmetics wenkbrauwserum kiezen?
Het KU2 Cosmetics wenkbrauwserum is een cosmetisch product om de wenkbrauwen te verdikken. De complexe samenstelling van zeer effectieve ingrediënten garandeert een uitstekende werking. Het effect: dikke, volle wenkbrauwen. Het wenkbrauwserum van KU2 Cosmetics heeft niet alleen een tijdelijk, maar ook een langdurig effect. In tegenstelling tot andere fabrikanten, die goedkope grondstoffen gebruiken in hun producten, gebruikt Ku2 Cosmetics alleen ingrediënten waarvan het effect wetenschappelijk is aangetoond. Door de zorgvuldige selectie van waardevolle ingrediënten worden uw wenkbrauwen al na een paar dagen dikker en glanzender. Kleine microhaartjes worden gevormd op plaatsen waar het haar niet meer groeide. Daarnaast worden de haren maximaal verzorgd. De ingrediënten zorgen voor algemeen sterkere wenkbrauwharen die langdurig gezond blijven. 

Het intensieve effect van het wimperserum leidt tot een uitstekend resultaat. Dankzij het indrukwekkende resultaat is het wenkbrauwserum van het merk KU2 Cosmetics uitgegroeid tot een van de best verkochte cosmetische producten van Europa. Bovendien bewijzen talrijke tests de uitstekende kwaliteit en garantiebelofte van het bedrijf KU Europe GmbH. Het KU2 Cosmetics is extreem huidvriendelijk en kan zelfs worden gebruikt door mensen met allergieën. Regelmatige tests tonen aan dat verschillende mensen met verschillende huid niet allergisch op ons product reageren en geen huidirritaties of roodheid vertonen. Het KU2 Cosmetics wenkbrauwserum is aantoonbaar huidvriendelijk omdat enkel natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Maar niet alleen de veelvuldige effecten en hoogwaardige ingrediënten zijn overtuigend, naast een uitstekend product biedt KU2 Cosmetics ook een uitstekende klantenservice. Wanneer u een KU2 Cosmetics product koopt, ontvangt u automatisch 30 dagen tevredenheidsgarantie.
Dienovereenkomstig heeft u het recht om uw volledige betaling terug te ontvangen als u 30 dagen na ontvangst van het serum geen bevredigend effect ondervindt. In het onwaarschijnlijke geval van retournering, zal KU2 Cosmetics uw volledige betaling terugstorten - zonder mitsen en maren.

Uw voordelen met het wenkbrauwserum van KU2 Cosmetics:
• Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen
• Verrijkt met waardevolle myristoyl pentapeptides-7 en palmitoyl hexapeptides-12, die zorgen voor maximale groei van de wenkbrauwharen
• Bevat hyaluronzuur en panthenol als aanvullende verzorgende stoffen voor huid en wenkbrauwen
• Bestaat uit op natuurlijke wijze gewonnen werkzame stoffen en kan helemaal zonder chemische stoffen of hormonen
• Uw wenkbrauwen zijn aantoonbaar verdikt en zien er na een paar keer aanbrengen voller en glanzender uit
• Laat nieuwe haartjes groeien. Zelfs op plaatsen waar voorheen geen wenkbrauw was
• De aanwending vergt maar een paar simpele stappen.
• Bespaart u het dure microblading, dagelijkse make-up en een onnatuurlijke look
• Relatief lage prijs
• Telt nu al tot de best verkochte wenkbrauwserums in Europa
• Maximale huidverdraagzaamheid, omdat alleen natuurlijke werkzame stoffen worden gebruikt en kan daarom ook door mensen met allergie worden gebruikt
• Wanneer u een KU2 Cosmetics-product koopt, ontvangt u automatisch een tevredenheidsgarantie van 30 dagen
• Volledig gratis verzending en korte levertijden van 1-2 werkdagen