WIMPERSERUM

Wimperserum - voor lange en volumineuze wimpers

 

Wie droomt er niet van een adembenemende oogopslag?

Om met expressieve ogen te overtuigen zijn lange, verleidelijke wimpers noodzakelijk. Helaas is de realiteit vaak anders. Door het aanbrengen van mascara en dergelijke kan de wimperkrans permanent beschadigd raken en alleen bestaan ​​uit individuele, korte wimpers. Het dagelijkse gebruik van make-up zorgt er niet alleen voor dat wimpers uitvallen, maar belast ook de ogen en de wimperkrans enorm. Het is niet ongebruikelijk dat vrouwen kunstmatige wimpers gebruiken of kiezen voor permanente wimperextensions. Het probleem hierbij: het effect blijft maar een korte tijd en laat de echte wimpers nog meer lijden. Daarnaast kan een regelmatig bezoek aan de wimperstudio erg duur zijn. Iedereen die vaak nepwimpers gebruikt, zal zijn wimperkrans beschadigen en wimpers die nog korter zijn en sneller zullen uitvallen. Ook permanente wimperextensions zorgen ervoor dat uw wimpers sneller uitvallen en op de lange termijn steeds minder worden. Wie toch natuurlijke, krachtige en volumineuze wimpers wil, is het gebruik van wimperserum aan te bevelen. Met een wimperserum versterkt u uw wimpers van binnen en zorgt zo voor langere en vollere wimpers. Als u het serum dagelijks aanwendt, kunt u binnen enkele weken uw droom van perfecte wimpers realiseren. Daarnaast verzorgt een wimperserum de haarwortels in uw wimperkrans en de gevoelige huid rond uw ogen.


Hoe werkt een wimperserum?

Een wimperserum bevat verzorgende en groeibevorderende ingrediënten die zorgen voor dichtere en langere wimpers. Al na een paar weken vindt er een significante verandering plaats. Individuele wimpers worden langer en de wimperkrans ziet er volumineuzer en dikker uit. De perfect op elkaar afgestemde ingrediënten zorgen voor een verlengde groeifase. Hierdoor ontstaan ​​niet alleen meer wimpers tegelijk, maar groeien de bestaande wimpers ook aanzienlijk langer. Bovendien zien uw wimpers er levendiger uit en benadrukken ze zo geslaagd uw ogen. De innovatieve serums stimuleren de haarzakjes van de wimperkrans, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van nieuwe wimpers en zorgen zo voor maximale groei. Volgens wetenschappers wordt wimperserum daarom niet als cosmetisch beschouwd, maar eerder als medicijn. Verschillende onderzoeken bewijzen het betrouwbare effect van wimperserums. Het haar- en huidtype is volkomen irrelevant. Het kan tot vier weken duren voordat een effect optreedt. Blijf daarom geduldig na het eerste gebruik. Daarna zult u een duidelijk verschil zien. Als u het geweldige effect permanent wilt behouden, moet u regelmatig een wimperserum gebruiken. Als uw wimpers door het gebruik te lang worden, kunt u op elk moment ermee stoppen. Hoewel dagelijks gebruik in de beginfase wordt aanbevolen, hoeft het wimperserum na het bereiken van de gewenste lengte slechts om de twee tot drie dagen te worden gebruikt. Volgens onderzoek kan de nieuwe lengte en volume zelfs permanent blijven. Vrouwen die na een paar weken stoppen met het gebruik van het wimperserum melden een effect dat tot wel een jaar aanhoudt.

Hoe breng ik wimperserum aan?

Wimperserum moet in het begin dagelijks worden gebruikt. Het is voldoende om met de kleine borstel een beetje vloeistof rechtstreeks op de wimperkrans aan te brengen. Net als bij een eyeliner moet u langs de boven- en onderkant van de wimperkrans gaan en wat serum aanbrengen. Slechts een paar druppels zijn voldoende om een ​​duidelijk zichtbaar resultaat te behalen.

Een wimperserum kan de eerste vier weken dagelijks worden gebruikt. Daarna is het voldoende om het om de twee of drie dag aan te brengen. In principe raden we wimperserum niet vaker dan één keer per dag aan voor gebruik. Wimperserum werkt het beste bij schone wimpers zonder make-up erop. Daarom wordt het aanbevolen om het 's avonds aan te brengen nadat u uw gezicht grondig heeft gereinigd. Als u wilt, kunt u uw wimperserum ook 's ochtends aanbrengen. Het serum moet minimaal zes uur op de wimpers blijven voor het best mogelijke effect. U moet daarom ervan afzien om uw gezicht of ooggebied nog een keer te reinigen. Regen of een bezoek aan een zwembad of sauna moet worden vermeden. Want zelfs kleine druppels kunnen het effect enorm verminderen. Een kleine hoeveelheid serum is voldoende om een ​​langdurig goed effect te bereiken.

Een wimperserum bestaat normaalgesproken uit waardevolle ingrediënten die een verzorgend effect hebben op de groei van de wimpers. Vooral na het gebruik van kunstwimpers of wimperextensions kunnen beschadigde wimpers met behulp van een serum weer voller en gezonder worden verzorgd. Een wimperserum is de kuur voor uw wimpers. 

 

Net zoals uw huid en haar hebben ook uw wimpers veel aandacht en zorg nodig om op lange termijn gezond te groeien. Wimpers worden helaas vaak helemaal vergeten als het om verzorging gaat. Integreer een wimperserum in uw dagelijkse verzorgingsroutine en uw wimpers zullen u dankbaar zijn. Al na twee tot vier weken merkt u een significante verandering. Uw wimpers zien er aanzienlijk langer en volumineuzer uit. Dankzij een wimperserum kunnen de meeste vrouwen helemaal zonder mascara. Als u indruk wilt maken met een krachtige look, kunt u ook wat make-up aanbrengen. Het beste eraan: wimperserum kan ook onder een mascara worden aangebracht en werkt nog steeds optimaal.
Welke ingrediënten zitten in wimperserum?
Afhankelijk van de producent zitten er in elk wimperserum verschillende ingrediënten. Daarom wijken ook de effectiviteit en de tijd, totdat een zichtbaar succes optreedt, af.

Groeibevorderende ingrediënten
Verzorgende ingrediënten
Biotine
Hyaluron
Panthenol


En welke ingrediënten zitten er in het KU2 Cosmetics wimperserum?

We vertrouwen ook op geselecteerde ingrediënten in ons wimperserum, die een maximaal effect garanderen. Het waardevolle Polygonum Multidlorum Root Extract zorgt voor een versterkte wimpergroei. De op natuurlijke wijze gewonnen actieve stof kan geheel zonder chemische bestanddelen en is volledig vrij van hormonen. Om ons wimperserum zo effectief mogelijk te maken, vertrouwen we op verzorgende ingrediënten die zorgen voor een langdurig effect. We gebruiken onder meer hyaluronzuur, dat je ogen een extra boost aan vocht geeft en fijne rimpeltjes in een mum van tijd glad maakt. Onze speciale formule van hyaluronzuur bindt permanent vocht en voorziet de ogen rond de wimpers van belangrijke mineralen. Daarnaast is het KU2 Cosmetics wimperserum verrijkt met panthenol, wat uw wimpers een nieuwe glans geeft. De provitamine zorgt voor soepele wimpers die zijn voorzien van voldoende vitamines en mineralen. Bovendien kalmeert hij de huid aan de wimperkrans en garandeert een huidvriendelijk gebruik. Zelfs gevoelige mensen en mensen met allergieën kunnen het KU2 Cosmetic wimperserum gebruiken. Regelmatige tests hebben de huidvriendelijkheid van het product bevestigd. .


Wat maakt het wimperserum van KU2 Cosmetics zo uniek?

Het wimperserum van KU2 Cosmetics bereikt niet alleen een tijdelijk, maar ook een langdurig effect. In tegenstelling tot andere producenten, die wimperserums van goedkope grondstoffen produceren, gebruiken we alleen ingrediënten voor de vervaardiging van ons product waarvan de effecten wetenschappelijk zijn bewezen. Door de zorgvuldige selectie van wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten, zullen uw wimpers al na een paar dagen een nieuwe lengte en dichtheid bereiken. Er worden kleine microhaartjes gevormd, waardoor uw wimpers 64 procent meer dichtheid krijgen en tot wel 55 procent langer worden. Met een wimperserum van KU2 Cosmetics worden uw wimpers niet alleen langer, maar ook donkerder en verdikt. De ingrediënten zorgen voor algemeen sterkere wimpers die optimaal worden verzorgd en daardoor langdurig lang en gezond blijven. Het intensieve effect van het wimperserum leidt tot een uitstekend resultaat. Het unieke effect maakt ons product nu al tot een van de bestverkochte wimperserums in heel Europa. Bovendien is ons wimperserum uiterst huidvriendelijk en kan het zelfs worden gebruikt door mensen met allergieën. We voeren regelmatig tests uit om te achterhalen of mensen allergisch zijn voor ons product of of er huidirritaties optreden. Het resultaat: het KU2 Cosmetics wimperserum is maximaal huidvriendelijk omdat alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Maar niet alleen de veelvuldige effecten en de exclusieve ingrediënten zijn overtuigend, naast een uitstekend product bieden wij ook een uitstekende klantenservice. Bij aankoop van een KU2 Cosmetics product krijgt u 30 dagen tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat in het zeldzame geval dat ons product niet volledig aan uw verwachtingen voldoet, wij uw volledige betaling zullen terugbetalen - zonder mitsen en maren.

Uw voordelen bij het wimperserum van KU2 Cosmetics:

 • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen
 • Met waardevol Polygonum Multidlorum Root-extract, dat zorgt voor een verhoogde groei van de wimpers. Bevat hyaluronzuur en panthenol als extra verzorgende stoffen voor huid en wimpers.
 • Bestaat uit op natuurlijke wijze gewonnen werkzame stoffen en kan prima zonder chemische stoffen of hormonen.
 • Uw wimpers krijgen 64 procent meer dichtheid en tot 55 procent meer lengte erbij.
 • Verlengt niet alleen de wimpers, maar maakt ze ook donkerder en dichter.
 • De aanwending vergt maar een paar simpele stappen.
 • Scheelt dure wimperextensions, dagelijkse make-up en het gebruik van nepwimpers.
 • Relatief lage prijs
 • Telt nu al bij de best verkochte wimperserums van Europa.
 • Heeft maximale huidverdraagzaamheid, omdat alleen natuurlijke werkzame stoffen worden gebruikt en kan daarom ook worden gebruikt door mensen met allergieën. 
 • Wanneer u een KU2 Cosmetics product aanschaft, ontvangt u automatisch 30 dagen tevredenheidsgarantie. Volledig gratis verzending en korte levertijden van 1-2 werkdagen.